Заседание на НПС на БСД – Евролевица

Прочетете още

Измина поредната изборна кампанията. Направихме десетки срещи, предложихме най-добрата предизборна програма базирана на конкретика, а не имагинерни идеи с пожелателен характер. Липсата на наше представителство в секциите предопредели да бъдем лесна плячка за представителите на партиите на монопола, които са направили невалидни стотици, вероятно хиляди наши бюлетини. Те са против електронното и машинно гласуване именно заради това – за да могат да правят бюлетините на опонентите невалидни и да дописват гласове за себе си чрез непрочистените избирателни списъци.
Десетки наши членове и симпатизанти не откриха гласовете си в секциите, но това ни мотивира още повече да продължаваме напред. Много скоро, когато неграмотните лица, които сега формират поредната цинична коалиция доведат държавата до там да не може да плаща пенсии и заплати, тези хора ще бъдат линчувани – независимо колко вестника и телевизии са под техен контрол.
Коалицията на недоволните постигна няколко значими резултата:
1. Обедини в едно двете единствени реално действащи социалдемократически партии – БСД – Евролевица и БСДП.
2. Разработи и разпространи уникална предизборна платформа във всички сфери на държавното управление.
3. Беше единствената формация, която ясно и конкретно критикуваше управленията на ГЕРБ, БСП, ДПС, НДСВ, РБ, АТАКА и т.н. Именно и поради това нашият агитационен клип по БНТ бе спрян след три излъчвания, а по Нова телевизия бе напълно отказано да бъде излъчен – безпреценден акт на политическа цензура.
4. Представители на Коалиция на недоволните бяха най-активните и най-подготвени участници в диспутите по програмите на БНТ, БНР и други медии.
Истина е, че комично изглеждащи формации (Реформаторски блок, Марешки, Първанов и др.) взеха повече гласове от нас, но за съжаление изборите в България не се печелят с идеология и знания, а с купуване на гласове и лумпенизация.
Във връзка с гореизложеното ще бъде проведено  разширено заседание на Националния партиен съвет на БСД – Евролевица, който ще се проведе на 22.04.2017г. (събота), в гр. София, хотел „Арена ди сердика“ (ул. „Будапеща 2-4) от 12:00ч. при следния дневен ред:
1. Отчет на изминалата предизборна кампания;
2. Анализ на актуалната политическа обстановка;
3. Разни.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Вашият коментарВашият коментар

You must be logged in to post a comment.