Посещение в Армения и Нагорни Карабах

Прочетете още

В периода 30 септември – 2ри октомври 2017г. бяха проведени срещи и посещения в Армения и Нагорни Карабах от страна на младежкия социалитически интернационал. В състава на делегацията с представителите от над двадесет държави участваха и български представители – Димитър Митев – председател на младите социалдемократи от ЕЛМА и Елеонора Василева от софийското ръководство на организацията. Бяха проведени срещи в Министерство на външните работи на Армения, Парламента на Нагорни Карабах, Министерство на културата на Нагорни Карабах и с кмета на столицата на Карабах – Степанакерт.

Димитър Митев участва в пресконференция в националния пресклуб на Армения, където пред множество представители на медиите заяви подкрепа за обявяване независимостта на Нагорни Карабах, която исторически и морално е в пъти по-заслужена от международното признаване на Косово, например.

Арменските ни другари от Арменската революционна федерация с благодарност заявиха, че оценяват най-високо горещата подкрепа на българските им другари.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Вашият коментарВашият коментар

You must be logged in to post a comment.