Проведе се събрание на Националния младежки форум

Прочетете още

В периода 22-24 юни в гр. Варна се проведе заседание на Националния младежки форум – най-голямата платформа в България обединяваща десетки младежки организации.

Младежката организация на ПП БСД – Евролевица – ЕЛМА е сред основателите на НМФ и наш представител там е Симона Иванова – председател на Контролната комисия на организацията.

Сред обсъжданите теми в гр. Варна бяха младежкото включване, структурния диалог, младежкото овластяване и други.

Национален младежки форум е организацията, която преди няколко месеца разкри със съдействието на EURACTIV как официални младежки делегати на конференция част от мероприятията по европредседателството са заставяни да аплодират и да задават само удобни въпроси на министъра на спорта – Красен Крадев – Хипопотама и министър-председателя, мутра – Бойко Борисов.  От Европейската комисия съобщиха, че е предприето разследване за нецелево използване на средства и опорочаване на мероприятието от Европредседателството.  Въпросната младежка среща бе остро разкритикувана и от председателя на Европейския младежки форум, но в интерес на истината тази среща и поведението на българските власти е показателно за целия процес на организация и провеждане на Европредседателстството – от милионите откраднати за ремонта на НДК през миналата година, до днес, когато освен с конгресен туризъм няма с какво друго да бъде запомнено председателството организирано от шайката  ГЕРБ, както бяха описани Борисов и Цветанов от бившия депутат от ГЕРБ Антон Тодоров.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Вашият коментарВашият коментар

You must be logged in to post a comment.