Откриване на кампанията на Движение ЗАЕДНО за промяна

Прочетете още

На 28ми септември в зала 6 на НДК се проведе официалното откриване на предизборната кампания на Коалиция „Движение ЗАЕДНО за промяна“, част от която е партия Българска Социалдемокрация – Евролевица. На събранието присъстваха над 400 кандидати за кметове и общински съветници от цялата страна.

Бяха направени изказвания от Димитър Митев – ръководител на Националния предизборен щаб на „Движение ЗАЕДНО за промяна“, проф. Александър Томов – председател на ПП Българска Социалдемокрация – Евролевица, Настимир Ананиев – председател на партия „ВОЛТ“, Тома Томов – председател на партия „Европейска сигурност и интеграция“. В изказванията бе подчертано, че „Движение ЗАЕДНО за промяна“ е гражданско-политическо обединение с ясно изразен опозиционен профил, противопоставя знанието, експертиzата и програмното началото срещу неграмотността, рекета и корупцията на сегашната власт.

 

Бе представена кандидатската листа в гр. София, която се състои от 51 души, както и кандидатите за кметове на райони в Столична община.

Бяха направени и изказвания от някои от кандидатите на „Движение ЗАЕДНО за промяна“ от страната като Стефан Димитров – кандидат за кмет  на Димитровград, Добрин Стефанов – кандидат за кмет на Варна, Йордан Михтиев – кандидат за кмет на Горна Оряховица, Росен Иванов – кандидат за кмет на Чирпан, Марин Генов – кандидат за кмет на Тетевен , Добромира Полименова – водач на листата в гр. Бургас, Костадин Костадинов – кандидат за кмет на Перник и др.

„Движение ЗАЕДНО за промяна“ участва на територията на малки и големи общини, които обхващат над половината от тероторията на страната.

 

В град София „Движение ЗАЕДНО за промяна“ издига кандидатски листи за общински съветници, кандидати за районни кметове и кметове на кметства, но решихме да подкрепим за кандидат за кмет на Столична община  г-жа Мая Манолова. Г-жа Манолова е допускала определени грешки на политическата сцена, за които публично се е извинила, за разлика от много други политици. Г-жа Манолова през годините се доказа като политик, който умее да се вслушва в проблемите на хората,  да предлага решения, заредена е с много енергия и амбиция да прекрати за тежките финансови злоупотреби в Столична община и да бъде кмет защитаващ интересите на София, а не поставено лице на Бойко Борисов, в каквато роля е сегашия кмет. Кандидатите за районни кметове на „Движение ЗАЕДНО за промяна“ , голяма част от които представители на БСД – Евролевица, участват в много мероприятия на г-жа Манолова, защото само ЗАЕДНО може да разбием монопола на партия ГЕРБ (известна още като ГРОБ) в София. Столичани и всички българи заслужават интелигентни управници с експертен или академичен произход, а не бивши мутри или техните гавази. Колкото по-скоро тази промяна бъде извършена – толкова по-голям шанс има да спасим България от масовото обезлюдяване, продължаващото икономическо изоставане и геноцида, който се упражнява над 2 млн. български пенсионери.

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Вашият коментарВашият коментар

You must be logged in to post a comment.