Позиции по актуални въпроси и ретроспекция на 2019г.

Прочетете още

Уважаеми Приятели,

Желаем много успехи и здраве през новата година и дано тя е по-успешна от предишната. Нека припомним някои от „успехите“ на партия ГРОБ през 2019г:

- Изтичането на лични данни на милиони българи през НАП;

- Увеличената от 1.07.2019г. минимална пенсия с 5,40 лв.

- Апартаментгейт, в който се оказа, че висши гербаджии са придобивали десетки имоти с неясен призход на средствата и на занижени цени с цел плащане на по-малки такси.

- Построените с европари частни къщи за гости на гербаджии вкл. и зам.-министри.

- Катастрофата на българския спорт, особено футбола и наглото и неграмотно поведение на Красен „Хипопотама“ Кралев.

- Намаление на новородените от 60 000 през 2010г. до 42 000 през 2019г.

- Уличаването на шефа на КОНПИ в придобиване на огромен мезонет с огромна тераса с неясно какви пари и „награждаването“ му като консул във Валенсия с нулеви знания по испански език;

- Избирането на Цацаров за шеф на КП КОНПИ след абсолютно безличния му мандат като главен прокурор;

- Едногодишният ремонт на 10 км от улица.“ Граф Игнатиев“ за милиони, който уби бизнеса на улицата (цена на монолитна пейка в размер на 10 218 лв. без ДДС и метално кошче за боклук за 988 лв. без ДДС)

- 113 млн. лв. за реконструкция на 3 км пътен възел във Варна и срутването на част от съоражението след първия дъжд;

- Подаръкът в размер на 43 млн.лв. от правителството на ГЕРБ към Георги Георгов за закупуване на т.нар. „дупка“ в центъра на Варна;

- Спорната зала в гр. Шумен (отново построена от Джи Пи Груп) за 13 млн.лв. с приходи (не печалба) за 6 месеца в размер на 29 000 лв.

- Трансферът на 1,34 млрд. лв от бюджетния излишък към държаваната фирма „Автомагистрали“ известна единствено с това, че поддържа пътища, към които няма интерес, за играждане на магистрала „Хемус“ без конкурс и търг. За отсечки, които дори нямат строителни книжа. Практика на фирмата  е да наема техника  от частни компании и да преотдава дейности, което е предпоставка за кражби, познавайки хората от герб.

- Катастрофата с Африканската чума и състоянието на държавата като ням свидетел на унищожаването на свинепроизводството. Унищожаването на екарисажите във Варна и Шумен за сметка на отпуснати 30 млн. лв от Агенцията по безопансност на храните на фирми (свързани с Румен Гайтански) с мобилни инсинератори с далеч по-малък капацитет и ефективност, заради което сега заряваме животните болни от африканска чума, което е изключително опасно.

- Новата тол система, в която държавата се оказва по-неспособен продавач на винетки от частната фирма „Капш“, като държавата печели 90 лв от винетка, за разлика от „Капш“, което печелят 97 лв.

- Доставката на електронни фишове на КАТ не чрез държавните български пощи, а чрез абсолютно криминалната и несъстоятелна куриерска фирма „Стар пост“.

 

и редица други….

 

Уважаеми Дами и Господа,

Позиции по актуални политически и обществени въпроси на ръководството на ПП Българска Социалдеморкрация – Евролевица може да намерите всеки вторник от 20:00ч. по ТВ Евроком в предаването „Заедно, българи!“ с водещ проф. Александър Томов.

 

https://eurocom.bg/shows/zaedno-bulgari

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Вашият коментарВашият коментар

You must be logged in to post a comment.