Организационна среща на Движение ЗАЕДНО за промяна

Прочетете още

На 01.02.2020г. Коалиция „Движение ЗАЕДНО за промяна“, от която ПП БСД – Евролевица е съставна част, проведе своя организационна среща. Беше анализирана актуалната политическа обстановка в страната. Атаката на гл. прокурор Гешев срещу президента Румен Радев бе определена като несъстоятелна като бяха представени и факти от професионалната биография на Иван Гешев и  преди всичко неговите многократни споразумения с престъпници, малобройните му внесени обвинителни актове, които в почти всички случаи са отхвърляни от съда. Неморално и неправилно е такъв човек  да огласява специални разузнавателни средства, още повече на генерал от ВСС, което е в правомощията на Военна прокуратура. Още повече, че самите записи не касаят по никакъв начин хипотезите в Конституцията, които предполагат импийчмънт на президента.

Делегация на „Движение ЗАЕДНО за промяна“ участва на 30.01.2020г. в Конгрес на Новия съюз на пенсионерите, който се проведе в ч-ще „Лиляна Димитрова“ в гр. София. Лидерът на обединените пенсионери Петър Петров с тревога отбеляза, че пернишките пенсионери могат да оцеляват с най-ниските си пенсии в Европа, но в условията на безводие и мръсен въздух оцеляването става истинско изпитание, а ако някой се спомине не е ясно дали ще го открият сред купчините боклуци.

Коалиция „Движение ЗАЕДНО за промяна“ подготовя в края на м. март 2020г. голям Национален форум, който ще обсъди и приеме програмни документи свързани с ускореното икономическо развитие на страната, нуждата от национално единение и преди всичко свалянето от власт на самозабравителите се лица от партия герб – довели страната до демографска, икономическа, социална и обществена катастрофа. И единствено  напускането на Великобритания от ЕС може да премести България от 28мо на 27мо място по всички водещи показатели.

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Вашият коментарВашият коментар

You must be logged in to post a comment.