Анализ на протестите от последните дни

Прочетете още
На 14ти юли се проведе поредното предаване „Заедно, българи“ по ТВ Евроком с водещ проф. Александър Томов.
В първата част д-р Димитър Митев и проф. Александър Томов обсъдиха протестите срещу правителството. Митев заяви следното:
- Протестиращи в такъв обем не могат да бъдат мотивирани и/или контролирани от нито една политическа партия в страната. Хората искат спешна промяна;
- Контрапротестиращите доведени от ГЕРБ пред МС и от ДПС на Росенец са най-пострадалите бедни хора именно от съвместното управление на тези две партии. Това бяха хора предимно от малцинствата дори от едни и същи общини. Контрапротестът бе жалък, абсурден и нелеп.
- Първа цел би следвало да е е служебен кабинет съставен от Президента, който в рамките на 3 месеца да изкара наяве многото злоупотреби и кражби на партия ГЕРБ през последните 10 години, както и да организира честни и справедливи избори.
- Мутрата и компания ще се стремят да изпускат напрежение през игри с ковид-19 и хората с психически заболявания, които се влият от темата. Също така чрез кадрови смени, но ще се стремят в рамките на този парламент да имат правителство. Служебен кабинет на Радев значи унищожение на мутрата. Обединените патриоти (проститутки) също до последно ще пазят властта, защото с продажността си се обрекоха на политическа смърт и пропадане в миманса.
Във втората част проф. Томов представи втората част от новата икономическа доктрина, които касаят финансовата политика на страната и даде отговор на следните въпроси:
- Как да се увеличи кредитния ресурс за малките и средни предприятия?
- Как да се спре изтичането на капитал през банките, през които само през последните години всяка година средно по 5 млрд. евро напускат страната?
- Как да се увеличи притока от чужди инвестиции в страната?
- Как да се повиши ролята на Софийската фондова борса?
- Представяне на стратегически план за промяна на данъчната система в България, която да доведе до поетапно формиране на средна класа в България и намаляване на огромната социална диференциация.
Цялото видео може да видите тук:
You can leave a response, or trackback from your own site.

Вашият коментарВашият коментар

You must be logged in to post a comment.