Протестно автошествие по магистрала „Тракия“

Прочетете още

„Движение ЗАЕДНО за промяна“ съвместно с коалиция „Ние, гражданите“ организираха на 12ти август протестно автошествие по магистрала „Тракия“. Автомобилите на протестиращите блокираха двете ленти и се движиха с минималната допустима скорост от 50 км/ч. След тунела „Траянови врата“ отец Дионисий отслужи молебен за прогонване на демоничните сили от държавното ни управление. Автомобилите бяха облепени с надписи „Мутри вън!“, „Оставка“, „Заедно за промяна!“

След това шествието се отправи към гр. Пазарджик, за да повдигне духа на местните граждани, които в болшинството си също подкрепят искането за оставка.

Гл. секретар на ПП „Българска Социалдемокрация – Евролевица“ Димитър Митев заяви следното пред медиите:

 

„Това е форма на протест срещу управлението.“ В момента отиваме към Пазарджик – важен областен център, в който обаче не виждаме протестни действия. Има там наши сподвижници. Има граждански активни хора, на които искаме да вдъхнем малко смелост и кураж. ОТ МИР – Пазарджик е избран депутатът Делян Пеевски, който в момента заедно с Борисов управлява държавата, да попитаме гражданите на Пазарджик дали са доволни от техния депутат Пеевски, тези, които са гласували за него, ако изобщо има такива, и, разбира се, ще минем през пазарджишкия затвор да спрем и да попитаме надзирателите дали са приготвили килията за Бойко Борисов и за Делян Пеевски“.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Вашият коментарВашият коментар

You must be logged in to post a comment.