Проф. Александър Томов на разпит в Специализираната прокуратура по сигнала срещу Борисов

Прочетете още

Борбата с корупцията е често употребявано словосъчетание, често формално, по инерция, по навик. Мнозина политически лидери на вече над двумесечните протести поставят борбата срещу корупцията като тяхно основно политическо послание, но в повечето случаи става въпрос за празно бърборене.

Лидерът на БСД – Евролевица, част от Движение ЗАЕДНО за промяна – проф. Александър Томов показа на млади и стари политици с личен пример как се трябва да се борим с корупцията като лично състави и входира в деловоството на главния прокурор сигнал за корупция срещу Бойко Борисов във връзка със злоупотреба със служебно положение, обогатяване на себе си и приближени чрез рекет върху чуждестранен инвеститор. Сигналът очевидно е с достатъчно издържана фактологическа и правна част и проф. Томов бе потърсен от прокурор от Специализираната прокуратура, за да даде допълнителни разяснения, което се случи на 7ми октомври.

Желаем и на другите политически лидери да не бъдат просто лаладжии, а да застанат лично с имената си срещу престъпното и корумпирано управление на държавата ни, както достойно и мъжки стори проф. Александър Томов.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Вашият коментарВашият коментар

You must be logged in to post a comment.