Единението – смисълът на всичко!

Прочетете още

Единението – толкова важно и необходимо и то преди всичко сега – на предстоящите парламентарни избори. 10-годишната мутренска тирания на настоящата власт може да бъде премахната само с широко единение. Димитър Митев – главен секретар на партия БСД – Евролевица и проф. Гена Велковска от Новия пенсионерски съюз говориха за необходимостта от широко единение на предстоящите избори ако искаме да настъпи истинска промяна в България – по-млади и по-възрастни, леви и десни, умни и красиви, американо и русо фили и фоби, цигани и българи, жители на градове и села- всички заедно срещу мутрите и за ускорен обществено-икономически възход на страната!

Междувременно припомнихме, че банкнотите по 500 евро са присъщ символ за демонстрация за „просперитета“ на гербаджиите. Коментирахме персоната на депутата Георги Станков от ГЕРБ – Хасково /Любимец и сестра му, която е председател на общинския съвет в Любимец. Георги за 4 години има 3 мин изказване от парламентарна трибуна, но за сметка на това стреля с пушка по чужди кучета и чества през 2018г. юбилей с торта обсипана със захарни изделия под формата на 500 евро – типично за бивш корумпиран митничар от Капитан Андреево. Сестра му пък е превърнала Любимец в свое феодално владение като нейната рода декларира документално чужди имоти за свои пред земеделската служба с цел неправомерно получаване на субсидии.Фамилия Станкови организират в Любимец и други дейности от извънзаконовия спектър, но за действия по това направление чакаме г-н Гешев да почувства вятъра на промяната след 04.04.

Във втората част на предаването проф. Трендафил Митев говори за необходимостта от консенсусна демокрация в България. Той направи разбивка на населението на България като според него активната трудово-социално и политически част от населението се равнява на 3 млн.д. и тези хора би следвало да изберат разумен и рационален подход за развитието на страната. Проф. Митев очерта основните положения на разработената от него Програма за единение на българите, която според него е необходима поради проваления преход към демокрация, който разби гражданските структури, принизи институциите, унищожи колективния дух и българската идентичност като повод за гордост и национално самосъзнание за сметка на личния егоизъм и липсата на солидарност. Проф. Митев в следващото си участие в предаването ще направи анализ по темата „Що е то „премиерска република“ в системата на българската представителна демокрация?“

В последната част на предаването лидерът на Българска Социалдемокрация – Евролевица част от Движение ЗАЕДНО за промяна – проф. Александър Томов говори за критичния коментар на Бойко Борисов за ареста на политическия  противник на Владимир Путин –  Алексей Навални. Според Томов възмущението на Борисов от подобен акт е нелепо при положение, че властта на Борисов всяка седмица извършва противозаконни действия срещу гражданите като например чрез НАП запорира сметки на фирми свързани с Васил Божков, като няколко месеца по-късно запорите бяха определени като незаконосъобразни от българския съд. Същото се случи и с ареста на Пламен Бобоков, който бе обявен за незаконен. Да не говорим за върнатите от Борисов обратно в Турция в нарушения на всякакви вътрешни и международни нормативни актове бегълци от режима на Ердоган. Борисов = беззаконие, корупция и престъпление след престъпление.

 

Движение ЗАЕДНО за промяна казва „да“ на знанието, икономическия растеж и просперитета в противовес на сегашните управляващи!

 

Цялото предаване може да гледате тук:

 

https://eurocom.bg/show/zaedno-bulgari/9969

 

https://eurocom.bg/show/zaedno-bulgari/9970

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Вашият коментарВашият коментар

You must be logged in to post a comment.