200 дни протести!

Прочетете още

На 24ти януари 2021г. за 200-тен пореден ден се проведе анти-правителствен протест. Исканията, при вече насрочени парламентарни избори – 04.04.21г., са променени от „оставка“ на „справедлива присъда“ за мутрите и техните лакеи. Защото будните български граждани не искаме просто Борисов да не е премиер след 4ти април, а той и подопечните му Кралев, Каракачанов, кметове на общини, ръководители на средно и ниско ниво в държавната администрация, които са причастни към грабежите и пълненето на чекмеджета с по 500 евро и кюлчета – да търпят наказателна отговорност за делата си. Че са неграмотни и елементарни – затова ще ги съди историята, спомените на хората и срама да се покажат публично, но за грабителствата на държавната пара следва да се търпи съответната наказателна отговорност.

Движение ЗАЕДНО за промяна участва активно със свои предствители в протеста. Всъщност, голяма част от присъсъстващите се познаваме, една група от тях всеки ден блокират Орлов мост дори и през изминалите студени и снежни дни след оттеглянето на т.нар. „Отровно трио“. Поклон пред техните жертвени усилия да продължават да изразяват общественото недоволство срещу управляващия вече над 10 години най-бедна, най-обезлюдена и корумпирана държава в Европейския съюз.

Протестът започна в 16:00ч. пред сградата на Министерски съвет, след което продължи пред Съдебната палата с искането за справедливи присъди за Борисов и други причастни към пълненето на чекмеджета с пачки.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Вашият коментарВашият коментар

You must be logged in to post a comment.