“Денят Започва” по БНТ с участието на проф. Иван Станков

Прочетете още

На 30.06.2021г.  по БНТ в предаването “Денят започва” гостува проф. Иван Станков, водач на листата на Движение “ЗАЕДНО за промяна” в 27-ми МИР – Стара Загора и кандидат за народен представител на Движение “ЗАЕДНО за промяна” в 16 МИР-Пловдив.
В него проф. Станков сподели своите впечатления от работата на служебния кабинет, включително и ревизиите, които засягат сектора на земеделието. Каква промяна е необходима в тази сфера? Проф. Станков коментира обширно къде са пропуските в аграрния сектор и какви реформи са необходими за българското селско стопанство. Как икономическата програма на Движението може да се справи във време, в което все още кризата от Ковид е налице? Професорът също така спомена най-новата си книга “История, политика и селско стопанство в България”, която е посветена на 100-годишнината от началото на висшето аграрно образование в България. Каква е нагласата на Движение “ЗАЕДНО за промяна” относно 11-ти юли и каква е нашата основна стратегия?
Цялото интервю гледайте тук: https://bnt.bg/news/prof-ivan-stankov-vodach-na-listata-na-dvizhenie-zaedno-za-promyana-v-27-mir-stara-zagora-i-kandidat-v-16-mir-plovdiv-v300131-296639news.html?fbclid=IwAR2B3J3VBhWl176pT1Ut4zPtk4yFcxivL9UbggiRt4W8EpPFdRqmpPrzVvM

You can leave a response, or trackback from your own site.

Вашият коментарВашият коментар

You must be logged in to post a comment.