Участие На Проф. Александър Томов В “Още От Деня” – 26.10.2021 Г.

Прочетете още

На 26.10.2021 г. в предаването „Още от деня“ участие взе Александър Томов, кандидат за президент и лидер на ПП “Българска социалдемокрация – Евролевица”.

Проф. Томов стартира дискусията като наблегна на нужните мерки, които са задължителни за всяко управление. Трябва да има балансиране на бюджета. Има сериозна криза и, според проф. Томов, инфлацията ще достигне до 8 на сто. Относно актуализацията на бюджета – никой не е поел отговорност и бяга всички кандидат-президенти бягат от темата. Необходима е незабавна промяна и работа по нова актуализация, с нов подход и алтернатива.

Трябва да има дебати и прогноза за следващите три години. Чрез т.нар. „Нишова стратегия“, чрез проекто-влекачи ще се постигне висок темп на растеж, мултипликационен ефект. Нужна е консолидация на идеята за нова България , която да носи развитие на страната като идеология.

Проф. Александър Томов направи обръщение към българските граждани. България е на последно място по всички класации. В ПП „Българска Социалдемокрация – Евролевица“ присъстват голяма група хора, които са водещи макроикономисти и имат точна програма за измъкването на България от кризата.

Цялото интервю можете да проследите тук:

https://bnt.bg/news/oshte-ot-denya-aleksandar-tomov-kandidat-za-prezident-ot-pp-balgarska-socialdemokraciya-evrolevica-v306039-299637news.html

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Вашият коментарВашият коментар

You must be logged in to post a comment.