Станимир Цоцов участва в „Делници“ с Николай Колев

Прочетете още

На 27.10.2021 г. в предаването „Делници“ с водещ Николай Колев гост бе Станимир Цоцов – кандидат за народен представител в 23 МИР София в листите на ПП „Българска Социалдемокрация – Евролевица“. Той разясни какви са приоритетите на партията за предстоящия вот и с какви идеи ще влязат във властта.

Според г-н Цоцов лявата идея в България до голяма степен е нужна при тази политическа и икономическа обстановка. Засилват се социалдемократичните идеи и е нужно да има такива, около които да се обединят всички хора , защото няма как светът „да ходи на един крак“. Трябва да има два начина за развитие на обществото. Крайното дясно управление в много сфери взима неадекватни мерки, които не могат да отлепят България от последните места.

Г-н Цоцов коментира и създалия се разлом в българското общество. Има проблеми в образователната система, здравеопазването, икономиката. Изисква се изработване на Национална стратегия, в която да се наложат мерки за стабилизирането на държавата. Според г-н Цоцов трябва да се участва в икономическата политика и да има насочване към определени отрасли, за да се пробие.

Хората трябва да гласуват за нещо ново и за нова социално насочена политика.

Цялото интервю може да проследите тук:

https://eurocom.bg/show/delnici/12447

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Вашият коментарВашият коментар

You must be logged in to post a comment.