Предизборен диспут в студиото на БНТ в София с участието на Станимир Цоцов – 01.11.2021

Прочетете още

На 01.11.2021 г. се проведе диспут в студиото на БНТ в София с участието на Станимир Цоцов – кандидат-депутат от ПП „Българска Социалдемокрация – Евролевица“.

В чест на Деня на народните будители г-н Цоцов акцентира на идеята да се събуди националният дух на българите, за да има положително развитие за страната.

Относно външна политика, Станимир Цоцов смята,че е необходимо да има стабилна национална сигурност и да се разбере,че тя е проблем на цялостната система на държавата. Кой е най-големият риск пред външната политика? Според Станимир Цоцов това е отношенията с Европейския съюз. Забелязва се напрежение между някои страни – няма единство,а спорове. Няма единна българска позиция.

Станимир Цоцов коментира и темата относно образованието като елемент на националната сигурност. Според него е необходимо да се раздели МОН и да се създаде ново Министерство на науката и иновациите. Трябва да има система за обучение на кадрите и не трябва да се допуска изчезване на младите.

Целият диспут можете да гледате тук:

https://bnt.bg/news/disput-ot-studioto-v-sofiya-s-uchastieto-na-stanimir-cocov-ot-balgarska-socialdemokraciya-evrolevica-cvetan-nochev-partiya-na-v306504-299857news.html

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Вашият коментарВашият коментар

You must be logged in to post a comment.