В предаването “Делници” гост бе д-р Димитър Митев – 03.11.2021

Прочетете още

На 03.11.2021 г. гост в предаването “Делници” по Евроком беше Димитър Митев, кандидат за депутат от ПП „Българска социалдемокрация – Евролевица“ в листите в Търговище и София 23 МИР. Той представи приоритетите на партията за предстоящия вот.
Димитър Митев коментира листите на ПП Българска Социалдемокрация – Евролевица- съставени само от експерти и компетентни хора. Целта на партията е да предложи на избирателите конкретни програми и ускорен икономически растеж. Според д-р Митев водещите кандидати за президенти бягат от дебати. Страхуват се от това, че са замесени в корупционни афери, непоследователни в позициите си и главно от незнание.
Димитър Митев коментира и темата за Ковид. Той изтъкна,че кандидатът за вицепрезидент проф. Лъчезар Аврамов има изготвена специална методика за лечение на грипни и вирусни инфекции.
Необходимо е рязко покачване на доходите и пенсиите на хората.Ако това не се случи ще се достигне предел, в който старите ще са повече от младите. Д-р Митев коментира,че трябва да има реформа в много сектори – култура, спорт, наука, образование.
Цялото интервю можете да проследите тук:

https://eurocom.bg/show/delnici/12523

You can leave a response, or trackback from your own site.

Вашият коментарВашият коментар

You must be logged in to post a comment.