Предизборен диспут по БНТ в Русе с участието на адв. Пламен Маринов – 05.11.2021г.

Прочетете още

На 05.11.2021 г. се проведе предизборен диспут в студиото на БНТ в Русе. Участие взе адв. Пламен Маринов, водач в листата в Русе от ПП „Българска Социалдемокрация – Евролевица“.
Адв. Пламен Маринов изреди преимуществата на кандидата за президент проф. Александър Томов и кандидата за вицепрезидент  проф. Лъчезар Аврамов. Той смята, че те ще представят България достойно. В някои европейски държави се вижда засилена социалдемократическа вълна.
Според адв. Маринов кризата в здравеопазването не е от сега. Тя е вследствие на последните 9-10 години. Затворени бяха 41 общински и държавни болници. Това само отбелязва, че има правителство, което не е подготвено и компетентно. Ако не сме членове на НАТО,според адв. Маринов,  то какво ще стане с българската държава. Малка страна сме, но местоположението ни е такова, че е изгодно за всяка страна. Емигрантската вълна не е заплаха. Трябва да се направи т.нар „зелен коридор“, както е в развитите страни.
Целият диспут можете да проследите тук:

https://bnt.bg/news/disput-v-studioto-na-bnt%C2%A0ruse%C2%A0s-inzh-nikolai-drenchev-ot-pp-vazrazhdane-mariyan-dimitrov-ot-pp-rusofili-za-vazrazhdane-na-ote-v306864-300040news.html

You can leave a response, or trackback from your own site.

Вашият коментарВашият коментар

You must be logged in to post a comment.