Участие на проф. Александър Томов и на проф. Лъчезар Аврамов по БНТ – 05.11.2021г.

Прочетете още

На 05.11.2021 г. в предаването „Президентски избори 2021:Кандидатите“ по БНТ участници бяха кандидатът за президент проф. Александър Томов и кандидатът за вицепрезидент проф. Лъчезар Аврамов, издигнати от ПП “Българска социалдемокрация – Евролевица”.
Според проф. Александър Томов са необходими опитни, но нови лица. България се е превърнала в най-бедната и корумпирана държава в Европа. Партия „Българска Социалдемокрация – Евролевица“ има разработена мащабна програма за достигане нивото на другите европейски страни.


Проф. Лъчезар Аврамов констатира,че вицепрезидентът е помощник и съветник на президента. Необходимо е народът внимателно да помисли за кого да гласува. Според проф. Томов науката се неглижира. Партия „Българска Социалдемокрация – Евролевица“ е партия на знанието. Има изготвена Нова доктрина за покачване темповете на растеж чрез 15 национални стратегически проекта.


Цялото интервю можете да проследите тук:

https://bnt.bg/news/kandidatat-za-prezident-prof-aleksandar-tomov-i-kandidatat-za-viceprezident-prof-lachezar-avramov-izdignati-ot-pp-balgars-v306877-300040news.html

You can leave a response, or trackback from your own site.

Вашият коментарВашият коментар

You must be logged in to post a comment.