Весели празници!

Прочетете още

Уважаеми Социалдемократи,

Приятели,

2021г. е в своя край и предстоят празнични дни.

2021г. ни подложи на много изпитания и предизвикателства.

Немислимото в началото на 2021г. днес вече е факт – мутрите са трайно извън властта. Но, за съжаление социалдемокрацията не дойде на власт, за разлика от много други европейски държави. От първите действия и дадени заявки на новата власт не виждаме стъпки към премахване на социалните неравенства, няма предвидени действия към изграждане на стабилна средна класа, а само усмихнати лица, бели зъби и бягство от конкретика. Но следва да дадем 100-дневен толеранс на новата власт преди да започнем градивната си критика.

Участвахме в четири предизборни кампании, положихме неимоверни усилия да убедим българските граждани в достойството, знанията и компетенциите на нашите кандидати, както и в нуждата от прилагане на програмата ни за ускорено и догонващи икономическо развитие.

В крайна сметка считам, че трудът ни, хилядите пропътувани километри, стотици проведени срещи, раздадени хиляди агитационни материали, участия в множество диспути и дебати по националните медии дадоха своя резултат доказуемо с резултата ни на последните проведени парламентарни избори, а именно, че ПП БСДЕ е трета сила извън парламента. Това, разбира се, не е достатъчно, а следва да бъде наш стимул за още по-активна работа през новата година!

Желая на всички вас през новата 2022г. здраве и още повече енергия в борбата за благото и просперитета на България!

д-р Димитър Митев
ПП БСДЕ

Главен секретар

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Вашият коментарВашият коментар

You must be logged in to post a comment.