25 години партия „Българска Социалдемокрация – Евролевица“

Прочетете още

Уважаеми Дами и Господа,

На 26.02.2022г. се навършват 25 години от създаването на партия “Българска социалдемокрация – Евролевица”. През всички тези години „БСД-Евролевица“ участва активно в политическия и обществен живот на страната. Това е единствената социалдемократическа партия, която самостоятелно стана част от българския парламент в периода 1997-2001г. Членове на нейното ръководство са сред създателите на новата българска Конституция, на десетки закони и нови идеи за развитието на България.

Днес партия „Българска социалдемокрация – Евролевица“ е автор на нова амбициозна програма за ускорение темповете на икономически растеж и на доходите на българските граждани. Партията разполага със стратегическа визия за спиране на демографската катастрофа.

Във  връзка с това Ви каним да отбележим заедно този двадесет и  пет годишен юбилей на 26.02.22г. (събота) от 12.00 часа  в зала „София“ на хотел „Маринела“ София. Каним всички бивши и настоящи членове на „БСД-Евролевица“, каним всички наши приятели – бивши и настоящи коалиционни партньори, с които организирахме протестите от 2020г. и свалихме авторитарния режим.

Днес е време за съзидание , за ускорение, за строителство на нова България!

 

Инициативен комитет

Александър Томов, Радослав Радославов, Катя Ангелова, Димитър Митев, Силвия Чернева, Цено Велчев, Александър Гарибов, Ралица Луканова, Йордан Чипев

 

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Вашият коментарВашият коментар

You must be logged in to post a comment.