Областен съвет в Благоевград

Прочетете още

На 21.06.2022г. в залата на Регионалния исторически музей в гр. Благоевград се проведе среща на общинските председатели в област Благоевград.

На срещата представители на централното ръководство на партията бяха проф. Александър Томов и д-р Димитър Митев посрещнати от любезните домакини в лицето на местния лидер на социалдемокрацията г-жа Людмила Костадинова.

Беше обсъдена организационната готовност на структурите в общините от областта. Бе обсъдена инфлационната криза, демографските проблеми и социалното недоволство от настоящото управление. Особен акцент бе поставен върху закрития завод на „Булгартабак“, който освен доходи и заетост е участвал и в редица социални инициативи в гр. Благоевград.

Разрушеното напояване и отводняване на земеделските площи в района ограничава и отказва земеделските производители в района, а именно селското стопанство чрез производството на елитни биохрани е доходоносно, ефективно и бързо реализируемо на пазарите в чужбина.

На срещата присъстваха и представители на по-малки населени места, които се оплакаха от липсата на финансиране дори за елементарни дейности.

В края на събрание бе взето решение за подготовка на структурите за предстоящите през есента избори за народни представители, както и за избори за кметове и общински съветници през 2023г.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Вашият коментарВашият коментар

You must be logged in to post a comment.