Людмила Костадинова участва в диспут по телевизия „Благоевград“

Прочетете още

Людмила Костадинова – водач на кандидатската листа на ПП „Българска Социалдемокрация – Евролевица“ в МИР Благоевград участва в диспут по РТВЦ Благоевград БНТ. В диспутът тя беше единствената дама.

Тя счита, че дифересификация на газовите доставки не е постигната, а напротив. Единственият ни източник на газ е саботиран и сега гражданите и икономиката тънат в несигурност и вече в реалност на увеличени цени. Санкциите срещу Русия не работят. България има нужда от стратегията за развитие на икономиката в средносрочна и дългосрочна перспектива. Евролевицата има конкретни проекти, които гарантират ускорен и догонващ икономически растеж.

Публично-частните инвестиции са приоритет за развитието на икономиката, за да можем да структурираме една силна икономика, която произвежда продукти и услуги с висока добавена стойност.

По отношение на образователната система Костадинова заяви, че е необходимо учебниците да се пишат и от експерти в съотвената сфера, но с помощта и на психолози, и педагози по отношение на правилното поднасяне на информацията.

Людмила Костадинова завърши с визията за реформа в здравеопазването – капиталът и финансите не могат да са първостепенни в една хуманна и социална дейност като здравеопазването. Тя призова управлението в държавата да бъде поето от икономисти, тъй като икономиката е един от основополагащите стълбове за съществуване на една държава.

Целият диспут може да гледате тук: https://bnt.bg/news/predizboren-disput-ot-studioto-na-bnt-v-blagoevgrad-v327847-309996news.html

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Вашият коментарВашият коментар

You must be logged in to post a comment.