Д-р Радослав Радославов участва в диспут по БНР

Прочетете още

Д-р Радослав Радославов, водач на листата в 10 МИР Кюстендил на ПП „БЪЛГАРСКА СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯ – ЕВРОЛЕВИЦА“ участва в диспут по БНР

Откъде ще дойдат парите?

Отговорът ни е икономиката. Ускорено догонващо развитие, но преди това трябва да се овладее кризата, както и инфлацията. България е в много тежка икономическа и социална криза, и това не е от сега. Затова ние имаме 15 стратегически проекта, чрез които ще решим една голяма част от проблемите.

1во- Трябва чрез нишови стратегии да излезем на пазара и да възстановим селското стопанство. Ние изнасяме суровини, а трябва да имаме готови биохрани и да се фокусираме върху това, с което разполагаме, за да сме конкурентни на пазара.

2ро- Решението за инфлацията е макроикономическо. Имаме невероятен екип от макроиномисти, които имат конкретни решения, а в момента не се прави нищо- само се наблюдава и констатира. Затова е от ключово значение да се гласува доверие на експерти в тези области, които да ни помогнат да излезем от сегашното ни положение.

Ние не искаме да работим с партии от статуквото. Те продължиха този неолиберален модел, който унищожи България във всеки смисъл. Близки са ни партии, които са и близо до нашите социалдемократически идеи. Ние сме за провеждане на една нова регионална политика в страната и за реформа в администрацията. У нас има твърде много области, пълни с администрация и общини, които не провеждат нормална местна политика. Ние сме за намаляване на административния апарат, което, според нас, е правилният ход.

Целият диспут може да гледате тук:

https://www.facebook.com/HorizontBNR/videos/520743139888825/

You can leave a response, or trackback from your own site.

Вашият коментарВашият коментар

You must be logged in to post a comment.