проф. Александър Томов – гост в предаването „Денят започва“ с Георги Любенов, 12.06.2021г.

Прочетете още
На 12.06.2021 г. в предаването „Денят започва“ с Георги Любенов по БНТ гост бе професор Александър Томов – кандидат за депутат от Движение „Заедно за промяна“ , водач на листите в 23 МИР-София и в Пловдив.
Темите, които се обсъдиха бяха корупционните мрежи на партиите на статуквото, служебното правителство на президента Румен Радев, държавните финанси и наложените санкции, българският бизнес и фирмите.
Ветко и Маринела Арабаджиеви – защо са кандидат депутати в листата на Движение „Заедно за промяна“? Главната причнина е репресията срещу тях и опитът за вземане на имуществото им – жертви на режима на Бойко Борисов.
Професорът коментира и Новата икономическа доктрина на Движението, която се фокусира върху реформите в данъчната система и качване темповете на растеж на икономиката. Актуализация и състояние на бюджета.
На финал проф.Томов поясни за целите на Движението, какво предлага и какви преимущества има.
Цялото интервю може да гледате в следния линк:
https://bnt.bg/news/prof-aleksandar-tomov-kandidat-za-deputat-ot-dvizhenie-zaedno-za-promyana-vodach-na-listite-v-23-mir-sofiya-i-v-plovdiv-v299083-296144news.html?fbclid=IwAR3lyd4YJljKFeFmBYYOApSvQKFSju6zQU8VHwugaTBUQu7fI2bhqx0Gi54
You can leave a response, or trackback from your own site.

Вашият коментарВашият коментар

You must be logged in to post a comment.