Предизборен диспут по Радио Видин с участието на д-р Емил Лилов, Движение „ЗАЕДНО за промяна“

Прочетете още


На 15.06.2021г.  по Радио Видин, БНР се проведе предизборен диспут на тема „Визия за развитието на Северозападна България през следващите 4 години – икономика, инфраструктура, социална политика“с водещ Цветомир Цветанов. В диспута се включи и кандидатът за депутат Емил Лилов, представител на КП “Движение ЗАЕДНО за промяна” , водач на листите във Видин и Монтана.
Д-р Лилов представи Движението и негвоите ръководители – проф. Александър Томов , проф. Лъчезар Аврамов, проф. Гарабед Минасян, проф. Гена Велковска,  проф. Иван Станков, бригаден генерал Ангел Риджаков и много други. За него знанията и потенциалът на тези хора са обещаващи и гарантират успех в изпълнението на целите на Движението, а именно – ускоряване на икономическия растеж и високи доходи.
По темата за развитието на Северозападна България, Движението се съсредоточава в изграждането на три големи пристанища на р. Дунав – във Видин, Русе и Николопол. Този проект е гарантиран от председателя на Движението след установените преговори с ЕС. Друга кауза е превръщането на суровинния ресурс в земеделен .  Заложено не само за регион Видин е също така увеличаването на газификацията. Д-р Лилов наблегна върху темата за намаляване на данъците в малкия и средния бизнес чрез въвеждането на патентентен данък. Дебатът се фокусира върху замяната на плоския данък в България с прогресивния. Обсъди се и българския бизнес на фона на международния, как да оцелеят малките фирми под натиска на големите.
В заключение, д-р Лилов напомни, че младите са бъдещето на нашата страна и трябва да върнем младите българи в родината им .  Той призова всички слушатели да гласуват с номер 1 за Движение “ЗАЕДНО за промяна”, което има съставена нова икономическа програма за ускорено развитие на България и може да осигури един по-добър начин на живот.
Целия диспут може да гледате на посочения линк : https://www.facebook.com/RadioVidin/videos/317235583372969

You can leave a response, or trackback from your own site.

Вашият коментарВашият коментар

You must be logged in to post a comment.