Теодора Маврова в предаването “Делници” с Николай Колев

Прочетете още

На 06.07.2021г. в предаването „Делници“ с водещ Николай Колев, гост беше кандидатът от Бургаската листа на КП Движение „ЗАЕДНО за промяна“ – Теодора Маврова.
След като сподели мотивиращите причини да стане част от Движението и да се отдаде на нашата кауза, Теодора ни разказа малко и за себе си. Занимава се със здравословно хранене  и ръководи бизнес със здравословни сладкарници. Освен това преподава и йога. Здравословният начин на живот е страстта й, тя иска повечето българи да живеят по-добре, да имат по-добро здраве и да се изхранват с по-качествени продукти. Именно затова тя избра да се включи в нашето Движение, което гарантира повишаване на доходите и залага също на био храните. Вносът на по-качествени храни е алтернатива, сподели Теодора, но най-значимо според нея е да се наблегне на българското производство и селското стопанство.
В сферата на здравеопазването, г-жа Маврова посочи като приоритет въвеждането на профилактика, профилактични прегледи, които да бъдат безплатни. За младите медици също трябва да се разширят местата за специализация, особено в по-малките населени места, по метода на разпределение, където е нужна радикална намеса.
Основни задачи, които Теодора и Движението желаем да реализираме в Бургаския регион, е развитието на туризма, тъй като значителен процент от БВП се формира от приходи от този сектор и е един от основните привилегии на град Бургас. За да се изпълни тази задача, г-жа Маврова изреди редица инициативи на Движението – да постъпят данъчни облекчения, да се създаде Национална програма за устойчив туризъм, парите от концесиите да се използват от Министерството на туризма за масова активна реклама на България и природните й забележителности и др.
В края на предаването, Теодора призова зрителите да гласуват с номер 1 за Движение „ЗАЕДНО за промяна“ в името на една по-добра, по-развита и по-здравословна България.
Още от интервюто гледайте на този линк : https://eurocom.bg/show/delnici/11682

You can leave a response, or trackback from your own site.

Вашият коментарВашият коментар

You must be logged in to post a comment.