Предупреждение

Прочетете още

Словоблудството не е наказуемо, колкото и нелепо съдържание да има то понякога.

Да приемем, че скандирането на „смърт за враговете“ и горенето на знамена в центъра на София също е допустимо предвид, че извършващите тези действия са зависими от наркотични вещества, хора с нисък образователен ценз и на интелектуалното ниво на някои обитатели на столичния зоопарк.

Но, когато настоятелно  ни се втъплява, че трябва да подарим оръжие на едната страна във военен конфликт, за да „спрем войната“ не може да мълчим. Няма рационално и логическо обяснение за подобно действие. Глашатаите на това предложение са бивш министър на Бойко Борисов, бивш прокурор от Възродителния процес и от снощи – поп-фолк певец. Предупреждаваме, че видим ли знамето на чужда държава на фасадата на Столична община и има ли гласуване в НС за предоставяне на оръжие за продължаване на войната, за продължаване на смъртта и на ужаса –  от наша страна, на българските социалдемократи, ще бъдат предприети действия с тежки материални и физически последствия за подстрекателите на войната.

Гласът на лумпените е силен и видим, но гласът на разумното мнозинство не се чуваше до момента. Внимавайте! Предупредени сте!

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Вашият коментарВашият коментар

You must be logged in to post a comment.