Призив във връзка с утрешния протест

Прочетете още
Уважаеми Приятели,
Каним всички от Вас, които са загрижени за ситуацията в страната ни и недоумяват редица действия и бездействия на настоящата власт утре, събота, 14.05, от 12:30ч. на протестно-шествие пред сградата на Народното събрание.
На протеста ще изложим най-острите проблеми, които всеки от нас усеща всеки ден, когато пазарува, сипва гориво и т.н. Но проблемът всъщност е, че голяма част от предизборните обещания за „инвестиции, икономически растеж и борба с корупцията“ не се случват.
Напротив, виждаме „подмяна“ вместо „промяна“. Виждаме хаос, посредници, корупция, мъгляви обяснения и странна еуфория на неадекватността.
Разочарованието е все по-голямо, а Борисов, срещу чието управление протестирахме толкова много време, дебне зад ъгъла в готовност отново да управлява.
Ние заявяваме категорично, че нито настоящата власт, нито предишната имат капацитета да постигнат така необходимия ускорен икономически растеж, който да повиши рязко доходите на хората и пенсиите и така да запазим в България най-важното нещо, а именно – младите хора, човешкия ресурс и потенциал.
Ще Ви очакваме утре!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Вашият коментарВашият коментар

You must be logged in to post a comment.