Национална конференция на ПП БСД – ЕВРОЛЕВИЦА

Прочетете още

Изпълнителният съвет на партия „Българска Социалдемокрация – Евролевица“ информира обществеността, че на 23.07.2022г. ще се проведе Националната конференция на партията,  от 12:00ч в Националния дворец на културата, зала 11 (кино „Люмиер“).

 

Конференцията ще премине под мотото „Истинската промяна“ провокирано от дълбокото обществено разочарование от властта управлявала ни през последните 10 години, а също така през изминалите шест месеца. Ще бъде представена политическата програма на социалдемократите за постигане на ускорен икономически растеж чрез конкретни проекти в различни стопански сектори. Ще бъде раздадена и нашата визия за реформи в редица сектори, като особено място ще бъде отделено на борбата с корупцията.

 

На мероприятието ще присъстват над 400 делегати от цялата страна, сред които академични лица, експерти, общественици, представители на неправителствени организации.

 

Приветствия ще направят народни представители и политически лидери, които изразяват третия път отвъд ГЕРБ и досегашните управляващи.

 

Моля, да потвърдите Вашето участие на имейл: bgsd.sofia@gmail.com или тел. номер 0999777666.

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Вашият коментарВашият коментар

You must be logged in to post a comment.