„Изискванията за качеството на зърното трябва да се спазват!“ – проф. Иван Станков

Прочетете още

В студиото на Радио Стара Загора гостува проф. Иван Станков, водач на листата в 31 МИР Ямбол и 21 МИР Сливен от ПП „Българска социалдемокрация- Евролевица“.

Какво трябва да се направи в България, за да излезем от тази криза? Темата във вчерашния диспут е „Приоритети в работата на НС, предизвикателства пред РБ в следващите години“.

Газовата криза има решение, но за тази цел всички специалисти трябва ясно да се произнесат и да се защити интереса на България. Трябва да се търси най- доброто и най- работещо решение. Относно електроенергията-  търсенето на алтернативни източници е от изключителна важност- именно зелената енергия трябва да се реализира в България.

В момента в България има няколко сериозни проблеми, от които на 1-во място е демографския. Вече 2 мил. и половина българи са напуснали страната. Всяка година, за последните 37 години, изчезва по 1 град от 60 хил жители. Как да направим така че младите хора да останат в у нас? За това трябват перспективи. Чрез реализация на нашата икономическа програма, такива перспективи ще бъдат налице.

Относно селскостопанството и темата със зърното от Украйна – то е в центъра на нашия фокус. Нашите зърнопроизводители имат основание, че зърното, което идва от Украйна трябва да следва своя маршрут, тъй като когато става въпрос за изисквания- те трябва да се спазват.

 

Целият дебат може да гледате тук:

https://www.facebook.com/100063762361358/videos/809587516902372/

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Вашият коментарВашият коментар

You must be logged in to post a comment.