Валентина Михайлова участва в диспут по БНТ Варна

Прочетете още

Предизборен диспут по БНТ 2 от Варна на тема: Отражението на войната в Украйна върху икономиката и енергетиката на България – проблеми и решения; мерки за подобряване на социалната, здравната, образователната и културната политика в условията на криза; по-чиста околна среда.

Валентина Михайлова- трета в листата за ПП „Българска социалдемокрация – Евролевица“ за Варна.

В сферата на икономиката и енергетиката, проблемите са, че ние сме и в демографска криза. България е най- изоставащата държава в цяла Европа, затова нашият екип от икономисти разработи прграма, която включва 15 проекта, които са с цел икономическо развитие на нашата държава- за догонване на съседни държави както по доходи, така и по производство. Програмата ни вече е прилагана в други държави- Финландия, Дания, което затвърдява нейния потенциал и последващ успех.

Чрез производство на биохрани, можем да осигурим допълнителни работни места и да вдигнем темпа на ръст до 6-7%. Предвиждаме и инвестиции на варненското пристанище. Защото е ключов елемент от развитието на България. В плана е и развитието на северната част на страната- инвестиране в 4 речни пристанища- Лом, Видин, Оряхово и Русе. По този начин ще стимулираме износа към Европа.

Целият диспут може да гледате тук:

https://bnt.bg/news/predizboren-disput-po-bnt-2-ot-varna-v327229-309721news.html?fbclid=IwAR1J3gSMTiADqljmQeFLeKezCiQhyZIoWRHMH3R545Zn_tcC-HXgnbnsLBc

You can leave a response, or trackback from your own site.

Вашият коментарВашият коментар

You must be logged in to post a comment.