Александър Гарибов участва в предаването „Референдум“ по БНТ

Прочетете още

Водачът на кандидатските листи в Перник и София област – Александър Гарибов участва в предизборен диспут по БНТ в рамките на предаването „Референдум“. Икономиката е основата на една силна и стабилна държава. Към това е насочена и програмата, която предлага „Българска Социалдемокрация- Евролевица“. Подходът трябва да е държавнически, а стремежът ни е държавата да стане съзидател и да подкрепя стратегически отрасли. Българската икономика отслабна значително през последните години.

Трябва да се диференцира данъчната система и да се обърне повече внимание на подоходното облагане, да се направи степенуване и да избягаме от плоския данък, който в момента може да удовлетворява част от гражданите, но създава сериозна диференциация в обществото. Ресурсите трябва да идват от някъде- следователно трябва да има работеща икономика. Считаме, че основата на всичко е в това, хората да са спокойни и да имат предвидима среда и да създават предприятия. Относно демографския проблем – той е следствие от повишената мобилност – само на 2 часа път, те могат да получат по- добро заплащане.

Няма спор, че геополитическата позиция на България е повече от ясна. Но не бива да пренебрегваме нашия интерес, който следва да отстояваме по- твърдо. Това, което се случва около нас трябва да е в центъра на нашите усилия, за да се достигне до хармония както вътре в самата държава, така и в отношенията ни навън. А ние, от ПП „БСДЕ“ имаме какво да предложим относно икономиката на държавата. Хората са отчаяни от управлението, на което бяхме свидетели последните няколко години. Това, най- накрая, трябва да се поправи с възможните средства.

Цялото предаване може да гледате на следния линк:

https://bnt.bg/news/vtori-predizoboren-debat-v-referendum-309910news.html

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Вашият коментарВашият коментар

You must be logged in to post a comment.