За обективността на българските медии

Прочетете още

Борислав Неделков – кандидат за народен представител в МИР София 23 участва в предизбоден диспут по БНР, програма „Христо Ботев“ на тема: „Медии и общество – между обществения интерес и политическия натиск“. Г-н Неделков говори за липсата на справедлива обективност в българските медии при отразяване на определени теми като войната в Украйна, например. Цензуриращата политика на ЕС изразяващата се в забрана за излъчване на определени руски канали и представянето в 99% от информационния поток на гледната точка на САЩ/Униан изкривява информационния поток до българските граждани.

Несправедливо е също така в някои форми на отразяване на кампанията извънпарламентарните партии да не могат да дебатират с представителите на парламентарните партии. Виждаме в последните дни добрите и конструктивни идеи на извънпарламентарните партии за сметка на тоталната профанизация и неграмотност демонстрирана от представители на парламентарните партии.

В заключение г-н Неделков заяви, че силните, независими  медии са следствие от силната държава с граждани, които не пазаруват на вересия, а имат минимум средноевропейски доходи. Такива доходи гарантира единствено програмата на ПП БСД – Евролевица с номер 26 в бюлетината!

Целият дебат може да гледате тук:

https://fb.watch/fNhcDmrGq9/

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Вашият коментарВашият коментар

You must be logged in to post a comment.